Bitcoinminers

Bitcoinminers

Bitcoins minen is populairder dan ooit sinds de komst van cloud mining. Maar waarom is het zo populair om deze digitale munt te minen? Het minen van munten wil zeggen dat je met een soort super computer in een netwerk met andere computers de muntjes opgraaft. De computers moeten hiervoor samenwerken en lastige codes kraken. Als de code gekraakt is dan levert dit 25 bitcoins op die verdeeld worden aan iedereen die meedoet. Uiteraard wordt naar ratio verdeeld dus is het afhankelijk van hoeveel jouw computer geminend heeft. Voordat je bitcoins kan minen heb je een speciale computer nodig die je gaat opzetten voor het minen van bitcoins. Naast de aanschaf van de computer ben je ook geld kwijt aan onderhoud en stroomkosten. Als je hier allemaal geen zin in hebt, maar je wel gewoon geld wil verdienen met bitcoins minen dan is cloud mining de ideale oplossing.

Bitcoin miners in de cloud

Met cloud mining kan je eenvoudig bitcoins opgraven zonder dat het al teveel moeite kost. Het enige dat je nodig hebt is een bitcoin miner account in de cloud. Met dit account kan je bitcoin miners kopen die voor je worden geïnstalleerd in de cloud. Je hoeft voor de rest helemaal niets meer te doen behalve een bitcoin miner uitzoeken die aangesloten is op de cloud. Je investeert het geldbedrag en je bitcoins rollen vanzelf binnen. Je betaald ook geen stroomkosten of onderhoudskosten alleen de pure aanschaf van je miner.

Cloud mining betaal alleen een percentage over je winst

De bitcoin miners worden 24/7 voor je aan het werk gezet. Buiten de investeringskosten betaal je een percentage over je winst aan de cloud miner. Van dit geld betalen ze de onderhoudskosten en stroomkosten in het pand waar de bitcoin miners staan. Doordat dit puur een percentage van de winst is kan je dus nooit alleen met onkosten zitten en je begint direct met het verdienen van bitcoins. Zet vandaag nog je bitcoin miners in om geld te verdienen in de cloud.