Deurbel met een draadloze camera

Spyshop draadloze camera

In de Spyshop kan je altijd terecht als je problemen hebt met je veiligheid. Je hebt bijvoorbeeld een inbraak meegemaakt en je wil dit niet graag nog een keer meemaken. Gelukkig kan je geholpen worden om beveiligde opnames te maken en zo inbrekers te weren. Bij het zien van een logo op de deur van de aanwezigheid van een beveiligingscamera kunnen dieven zich al gaan bedenken. Als ze vervolgens ook nog eens een grote draadloze camera uit de Spyshop zien hangen dan zijn ze al helemaal weg. Een beveiliging set kan dus absoluut een aanrader zijn en gecombineerd worden met een alarmsysteem. Eventueel kan je kiezen voor een zogenaamd Plug & Play systeem. Dit systeem heeft alleen nog stroom nodig en je kan direct ermee aan de slag. Naast een beveiligingscamera zijn er nog meer oplossingen om je woning veiliger te maken.

Deurbel met een draadloze camera

Als je een inbraak hebt meegemaakt dan kies je er vaak al snel voor dat je niet meer zo snel open doet als er iemand voor de deur staat. Op een gegeven moment vertrouw je zelfs je eigen deurbel niet meer. Gelukkig hoef je hier niet bang meer voor te zijn met de hulp van de Spyshop. In de winkel verkopen ze namelijk een speciale draadloze camera die verwerkt zit in een deurbel. Zodra iemand aanbelt worden er direct opnames of foto’s gemaakt. Je weet zo zeker dat de gene die voor je deur staat ook echt te vertrouwen is voordat je open doet. Het voordeel is dat je ook achteraf kan zien wie er allemaal voor je deur gestaan heeft toen je niet thuis was.

Draadloze geheime camera uit de Spyshop

Natuurlijk is de Spyshop de specialist als het aankomt op een geheime camera. Je kan hier dan ook een draadloze camera bestellen die bijvoorbeeld verstopt zit in een rookmelder of alarmsysteem. Standaard voorwerpen die inbrekers gewend zijn om te zien. Ze zullen deze draadloze camera dus niet gaan ontwijken en zijn zo duidelijk vastgelegd op de videobeelden. Informeer gerust bij de Spyshop naar de mogelijkheden voor een draadloze camera die in het geheim kan worden ingezet.