Een bedrijfsfeest organiseren: 4 tips

Een bedrijfsfeest organiseren is een hele klus. Er moet decoratie geregeld worden, muziek, hapjes en drank. Bovendien is het leuk om entertainment te hebben, zodat de sfeer er snel goed inzit. Om het allemaal wat gemakkelijker te maken hebben we een aantal tips verzameld. Op deze manier vergeet je geen belangrijke onderdelen te regelen. Een bedrijfsfeest organiseren wordt zo een stuk simpeler en leuker!

Tip 1: Ballonnen decoratie voor een bedrijfsfeest

Met ballonnen decoratie ziet het er al gauw feestelijk uit. Of het bedrijfsfeest nu op kantoor wordt georganiseerd of op een externe locatie: ballonnen decoratie kan niet ontbreken! Van een feestelijke ballonnen boog tot helium ballonnen die aan de statafels geknoopt zijn. Het wordt pas echt een feest met ballonnen ter decoratie.

Tip 2: Zorg voor genoeg power met een stille aggregaat

Waar jouw bedrijfsfeest ook wordt georganiseerd: het is belangrijk dat je elektriciteit hebt voor de muziek, de lichten en eventueel verwarming wanneer het feest gedeeltelijk buiten is. Een stille aggregaat zorgt ervoor dat jouw bedrijfsfeest niet in het water valt! De audio apparatuur van een DJ, extra koeling voor de dranken, feestverlichting: alles samen kan ervoor zorgen dat het elektriciteitsnet overbelast wordt. Voorkom dat er apparatuur uitvalt een huur een aggregaat! Door een stille aggregaat te huren weet je zeker dat er niets fout gaat wanneer jij jouw bedrijfsfeest organiseert.

Tip 3: Entertainment voor een extra leuk feest

Bij een bedrijfsfeest is het leuk als iedereen in een gezellige stemming is. Dit kun je extra stimuleren door entertainment te verzorgen. Op deze manier wordt iedereen snel wat losser (vooral met een paar biertjes gaat het goed) en barst het bedrijfsfeest echt los. Hierbij kun je denken aan een band of een DJ die iedereen opzweept om te dansen. Maar er zijn ook gezellige opties die wat voordeliger zijn. Zo kun je karaoke huren en samen met je werknemers en collega’s voor de muziek zorgen. Met leuke popmuziek en foute classics breng je de sfeer er goed in. Een bedrijfsfeest organiseren kan bijna niet zonder deze vorm van entertainment. Karaoke huren brengt het beste in collega’s en werknemers naar boven. Je weet nooit wat je zult ontdekken: wie weet schuilt er in die stille collega wel een ware Elvis of Adele!

Tip 4: Regel heerlijke barbecue catering

Er wordt gedanst, er wordt gezongen en er wordt gedronken. De sfeer op het bedrijfsfeest zit er goed in. Maar dan slaat de trek toe! De standaard borrelnootjes en bitterballen zijn natuurlijk erg lekker. Maar vooral bij een bedrijfsfeest dat gelijk na kantooruren georganiseerd wordt is een goede maaltijd erg handig. Je kan buffet catering regelen, maar het kan nog veel beter. Verras je werknemers en collega’s met barbecue catering! Of het bedrijfsfeest nu in de zomer of in de winter georganiseerd wordt: het is een heerlijke en verrassende manier om iedereen te verwennen. Met heerlijk bereide vlees- of visgerechten kan iedereen genieten. Barbecue catering zorgt voor extra gezelligheid en iedereen zal er gegarandeerd nog lang over napraten!

Met deze tips wordt elk bedrijfsfeest dat je organiseert een gegarandeerd succes!