Kun je valet parkeren bij Eindhoven?

Ga je binnenkort vliegen vanaf Eindhoven Airport? Er zijn verschillende mogelijkheden om je auto op of nabij Eindhoven Airport te parkeren. De twee belangrijkste zijn kort parkeren en lang parkeren. Voorts is Valet parking vliegveld Eindhoven mogelijk. In dat geval rijd je jouw auto naar het vliegveld en wordt deze door een chauffeur opgehaald. Bij terugkomst op het vliegveld wordt deze weer naar het vliegveld gebracht. Handig als je geen gedoe wilt met je auto. Dit kun je allemaal voordelig online regelen. Hoe online een parkeeraanbieder vinden? Er zijn online veel verschillende parkeeraanbieders te vinden, waardoor je eenvoudig zelf kunt vergelijken en voordelig een aanbieder zult vinden.

Shuttle bus altijd beschikbaar

De bussen naar Eindhoven rijden 24 uur per dag, 7 dagen per week en vertrekken met regelmaat. Moet je op de shuttle bus wachten en is het onverhoopt niet al te aangenaam weer? Geen probleem, de wachtruimte is in veel gevallen overdekt en als je alsnog een stukje door de regen moet dan zijn er zelfs paraplu’s aanwezig.

Hotelaanbiedingen

In het geval je vliegtuig vroeg in de ochtend vertrekt, kun je ook altijd kiezen voor een overnacht. Wie namelijk echt volledig zorgeloos en uitgeslapen op vakantie wil, kan zijn parkeerservice nog combineren met een overnachting in een hotel. Super handig en het is niet eens heel duur. Verschillende hotels in de omgeving van Eindhoven Airport bieden namelijk een zogeheten combi-pakket aan. Het gaat hierbij om een eigen parkeerplaats, een comfortabele overnachting, een aangenaam ontbijt en natuurlijk ook een shuttlebus naar het vliegveld.