Mediator Amsterdam Noord of mediator Amsterdam Oost als goede afronding van je huwelijk

Woon jij in de regio Amsterdam en wil jij op een goede en vredige manier je huwelijk beëindigen? Neem dan contact op met het bedrijf Dé ScheidingsMediator. Door de hulp van een mediator in te schakelen wordt er een overeenkomst gesloten tussen beide partijen. Hierdoor krijgt ieder gedeeltelijk wat hij of zij wilde bereiken. Dit is dus een vredige afsluiting van het huwelijk en de beste manier om je relatie te beëindigen. Een mediator Amsterdam heeft nog meerdere voordelen waarover je kunt lezen in dit artikel. Ben jij geïnteresseerd in mediation en zou jij hier meer over te weten willen komen zodat jouw relatie ook goed beëindigd kan worden? Dan raden wij je aan om dit artikel goed door te lezen.

Informatie over het bedrijf

Als eerste informatie over het bedrijf Dé ScheidingsMediator. Het bedrijf bestaat uit een samengestelde groep mediators. En niet zomaar een groep. Zo is iedere werkzame mediator een ervaren MfN-registermediator. Dit betekent dat ze zijn aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Doordat ze lid zijn van deze federatie staan ze gegarandeerd voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Ieder is gespecialiseerd in het bemiddelen en verstrekken van hulp bij een scheiding. Veel van hen doen aan familie mediation in Amsterdam.

Mediator scheiding Amsterdam

Iedere mediator Amsterdam die lid is van deze federatie en werkzaam zijn bij Dé ScheidingsMediator heeft bepaalde verplichtingen. Zo moeten ze verplicht permanent doen aan nascholing en daarnaast ook aan bijscholing. Hierdoor is iedereen continu op de hoogte van de nieuwste regels, kunde en kennis. Elke mediator Amsterdam heeft dus voldoende ervaring om jou en je partner op professionele, onafhankelijke en betrokken wijze te begeleiden richting een goede afsluiting van het huwelijk. Je wordt dus van begin tot eind bijgestaan en begeleid, ongeacht welke partij je ook bent. Hierdoor heb je zekerheid dat je met een persoon te maken hebt die een volledig eerlijke verdeling kan maken voor jou en je ex-partner.

Diverse voordelen

Het inschakelen van een mediator heeft meerdere voordelen voor beide partijen. Je hebt net zoals bij het inschakelen van een rechter te maken met een onpartijdige persoon. Echter maakt een mediator de beslissing voor beide partijen die hij of zij het meest eerlijk acht. Een rechter kiest de kant van één van de twee partijen. Hierdoor krijgt één wat hij of zij wil en de ander totaal niet wat hij of zij voor ogen had. Hierdoor wordt de kans op een scheiding met veel conflicten en problemen vergroot. Door te kiezen voor een mediator wordt er een middenweg gekozen waar beide partijen achter staan. Hierdoor sluit je je scheiding op vredige wijze af.

Een mediator zorgt voor goede samenwerking tussen beide partijen na de scheiding. Mochten er kinderen bij de scheiding betrokken zijn is het wel belangrijk dat er goed co-ouderschap is voor hen. Door op vredige wijze een echtscheiding tegemoet te gaan zal dit een stuk makkelijker zijn dan wanneer er veel ruzie en conflicten zijn tussen de ex-partners. Kiezen voor een mediator is dus de beste keuze voor beide partijen.