Te gekke Burgers Zoo korting

Te gekke Burgers Zoo korting! Wie wil dat nou niet? De Koninklijke Burgers Zoo is de dierentuin van Nederland! Het bedrijf werd opgericht in 1932. Het was de eerste dierentuin die de dieren niet in kooien stopte, maar ze rond liet lopen op grote vlaktes, omgeven door brede grachten. Hiermee zorgen zij ervoor dat de dierentuin niet alleen veel beter was voor de gepresenteerde dieren, maar ook voor de mensen die kwamen kijk! Want hoe gaaf is het om een leeuw over een veld heen te zien sprinten, of om een groep olifanten achter elkaar aan te zien rennen! Burgers Zoo was dan ook de eerste dierentuin die een autosafari introduceerde. Sinds 1995 is de autosafari geen onderdeel meer van het park en kun je enkel nog rondlopen in het park. Wat vind je allemaal in Burgers Zoo en is het een Burgers Zoo korting waard?

Wat is er allemaal te zien in Burgers Zoo?

Burgers Zoo is een dierentuin met ruim 45 hectare aan grond en meer dan 600 diersoorten! Deze dieren zijn verdeeld over verscheidene verblijven die ruim zijn opgezet en de bezoeker helemaal meenemen in de sferen van die omgeving. Zo vind je in Burgers Zoo een tropisch regenwoud vol vogels en reptielen, een Mexicaans- Amerikaanse rotswoestijn en nog veel meer. Over al die verschillende habitats zijn een ruim aanbod aan diersoorten verdeeld. Sommige bekender dan de andere. Zo bezit Burgers Zoo een aantal diersoorten die in geen enkele andere dierentuin in Nederland te vinden zijn. Hierbij kun je denken aan een zeekoe, varanen, vleerhonden, aardvarkens en zelfs gilamonsters! Kortom, er is genoeg te zien! De prijs voor een bezoekje aan Burgers Zoo is €21,00 per persoon, wat voor de meeste gezinnen erg veel geld is. Is het mogelijk om een Burgers Zoo korting te krijgen? Biedt het bedrijf überhaupt een korting aan? Dat lees je hieronder.

Burgers Zoo korting vinden

Burgers Zoo biedt diverse aanbiedingen en groepskortingen aan via de website. De meeste hiervan zijn echter pas geldig vanaf groepen van twintig personen en daarbij is de korting enkel luttele euro’s. In verhouding kom je dan nog steeds vrij duur uit. Een interessante korting is echter wel een jaarkaart, waar je €52,50 per persoon voor een heel jaar onbeperkt. Dat zijn nog steeds aanzienlijke bedragen, maar wel interessant als je vaker in een jaar wilt gaan. Een andere interessante Burgers Zoo korting is te vinden op de website van Burgers Zoo. Daar worden namelijk regelmatig interessante arrangementen aangeboden voor het hele gezin en daarbij krijg je interessante kortingen! Op die manier kun je bijvoorbeeld met een gezin van vier leden voor een aanzienlijke korting het park in. Echter zijn deze Burgers Zoo kortingen maar tijdelijk en moeten de kaarten natuurlijk wel binnen een bepaalde tijd worden gekocht en gebruikt. Als je over het internet zoekt naar Burgers Zoo korting zijn er een aantal websites die interessante combinaties en een korting aanbieden, bijvoorbeeld met een treinkaartje of in combinatie met een diner of lunch. Met zo’n Burgers Zoo korting ben je veel voordeliger uit dan met een normaal ticket.

Tags: