Vakantie

Helaas de vakantie zit er weer op. Twee weken lekker op de camping geweest. Het was veel werken deze vakantie. Veel bomen en struiken uit de tuin gehaald en weer nieuwe coniferen geplaatst. Ook nog tegels opgehaald. Gelukkig was er tussen de drukke werkzaamheden ook nog tijd voor ontspanning.

Het weer was goed te noemen. Soms een beetje regen, maar over het algemeen mooi weer. Wij werden nog uitgenodigd om te komen barbecueën. De persoon die ons uitnodigde had een nieuwe  barbecue gekocht en deze moest natuurlijk even getest worden. Zijn toch heerlijke momenten. Onder het genot van een drankje en een lekker stukje vlees heerlijk in de zon zitten.

’s Ochtends voor ik aan het werk ging in de tuin natuurlijk een paar heerlijke kopje koffie uit ons espressoapparaat. Als het weer gunstig gestemd was, nuttigde ik deze, al zittend in onze nieuwe loungeset. Een heerlijk begin van de dag.

’s Avonds na het werken en eten konden we nog geregeld in de tuin zitten. De vorig jaar aangelegde verlichting aan en als het iets te koud was, dan lekker onder de terrasverwarmer. Aangezien wij ook een koelkast in ons tuinhuisje hebben staan, was een lekker gekoeld drankje binnen handbereik. Na zo’n dag buitenleven slaap je ook heerlijk.

Het was natuurlijk niet alleen maar werken. We zijn ook nog lekker naar een pretpark geweest en een middagje wezen shoppen in Duitsland. Er moet natuurlijk ook tijd zijn voor ontspanning. In Duitsland hebben wij nog een nieuwe stofzuiger gekocht voor in de caravan.

Het is weer voorbij, maar over drie nachtjes gaan we weer een lang weekend, dus het is te overzien.

Tags: