Zonder zorgen je Vodafone abonnement verlengen

Je Vodafone abonnement verlengen is iets waar je als trouwe klant van Vodafone waarschijnlijk helemaal niet over hoeft na te denken. Wanneer je tevreden bent en je bijvoorbeeld geen nood hebt aan een groter verbruik is er dan ook waarschijnlijk geen enkele reden om het niet te doen. Bovendien moet het gezegd dat je Vodafone abonnement verlengen ook erg eenvoudig is. Met slechts enkele muisklikken kan je aangeven het abonnement in kwestie te willen behouden. Wil jij graag meer te weten komen over het verlengen van het abonnement dat je eerder hebt afgesloten bij Vodafone? Dat is mogelijk hier op deze pagina!

Verlengen vanaf vier maanden voor de vervaldatum

In eerste instantie willen mensen graag weten vanaf wanneer hun Vodafone abonnement verlengen tot de mogelijkheden behoort. Wel, dat is zeer eenvoudig. Het verlengen van je abonnement kan gebeuren vanaf 4 maanden voor de vervaldatum. Dit geldt niet alleen voor de Sim Only abonnementen, maar ook voor de abonnementen waarbij er een toestel is inbegrepen. Je kan in principe zeer eenvoudig zelf aangeven of je, je bestaande abonnement wenst te verlengen of niet in de My Vodafone App. Wil je graag toch een nieuw abonnement afsluiten, bijvoorbeeld omdat je toestel inmiddels wel een beetje verouderd is? Dat kan natuurlijk ook. In dat geval moet je wel even de actuele deals bekijken.

Waarom zou je, je Vodafone abonnement verlengen?

Er zijn een groot aantal prima redenen aan te halen waarom jouw Vodafone abonnement verlengen interessant kan zijn. In eerste instantie spreekt het voor zich dat Vodafone het leuk vindt wanneer hun klanten hun abonnement verlengen. Dit wordt dan ook erg eenvoudig gemaakt. Bovendien is het ook nog eens zo dat Vodafone trouwe klanten regelmatig beloont met een interessante (extra) korting. Ook dit is natuurlijk mooi meegenomen. Des te langer je klant bent bij deze provider, des te groter op die manier het financiƫle voordeel kan oplopen. Echter is het wel zo dat ook nieuwe klanten die zich aansluiten bij deze provider veelal kunnen rekenen op een interessante promotie die ze kunnen benutten.

Bovenstaande voordelen zijn natuurlijk niet alles. Wanneer je als nieuwe klant een abonnement bij Vodafone gaat afsluiten betekent dit altijd (tenzij er een promotie geldt) dat je geconfronteerd zal worden met zogenaamde aansluitkosten. Deze kosten zijn niet zo duur, maar het spreekt voor zich dat ze je abonnement wel net wat duurder maken. Tot slot, je Vodafone abonnement verlengen zorgt er uiteraard ook voor dat je, je nummer kan behouden. Dit overigens zonder dat je daar verder iets voor hoeft te doen.

Wat bij het afsluiten van een nieuw Vodafone abonnement?

Je bestaande Vodafone abonnement verlengen is natuurlijk niet de enige mogelijkheid waarover je beschikt. Een tweede optie is dan ook een nieuw Vodafone abonnement afsluiten. Dit is bijvoorbeeld interessant wanneer je toestel in die mate is verouderd dat ze aan vervanging toe is. Het spreekt voor zich dat het ook kan gebeuren dat je gewoon nood hebt aan bijvoorbeeld een groter verbruik. Bij het afsluiten van een nieuw abonnement ontvang je steeds een e-mail met daarin de datum waarop het nieuwe abonnement start. Het tegoed dat je nog hebt staan komt te vervallen, maar wordt vervangen door een ander tegoed. Deze wordt berekend aan de hand van de ingangsdatum van het nieuwe abonnement.

Ben je al jaren klant bij Vodafone maar ben je benieuwd naar wat andere providers je te bieden hebben? Vergelijk dan de verschillende providers eenvoudig op GSMWeb voor een compleet overzicht.