Intratuin Halsteren

De winkelketen Intratuin heeft meerdere vestigingen. Ook in de provincie Noord-Brabant zijn er diverse vestigingen van het bekende tuincentrum te vinden. Eén van deze vestigingen vind je in het bruisende Halsteren.

Intratuin Halsteren is meer dan een tuincentrum. Deze winkel biedt namelijk een echte beleving. Zo heeft het tuincentrum niet alleen een groot assortiment voor huis, tuin en dier, maar vind je er bovendien een restaurant, een tuincafé en zelfs een grote speeltuin. Je kunt dus ook zeker met de kids naar het tuincentrum, want zij zullen zich zeker niet vervelen als jij nieuwe spulletjes voor je tuin en/of huis uitzoekt.

Shoppen bij Intratuin Halsteren

De vestiging van Intratuin in Halsteren heeft ruime openingstijden. Van maandag tot en met woensdag is de winkel geopend van 09:30 uur tot 17:30 uur. Op donderdag en vrijdag sluit het tuincentrum later op de dag, namelijk pas om 21:00 uur. Ook op zaterdag is het tuincentrum uiteraard geopend. Op deze dag opent de winkel al om 09:00 uur en sluit het tuincentrum om 17:00 uur.

En wil je op zondag naar dit tuincentrum? Dan is dit zeker mogelijk. Het tuincentrum in Halsteren organiseert namelijk iedere week een koopzondag. Op koopzondag is de winkel open van 11:00 uur tot 17:00 uur.