Bedrijfswageninrichting en Businrichting afgestemd op uw bedrijfswagen

Bedrijfswageninrichting en Businrichting afgestemd op uw bedrijfswagen

Goed gereedschap is het halve werk, dat geldt ook voor een bedrijfswageninrichting en businrichting. Deze inrichting dient gebruiksvriendelijk, combineerbaar, flexibel, veilig en ergonomisch te zijn. Eventueel moet er de mogelijkheid zijn om in de toekomst de inrichting nog verder uit te breiden.

Kwaliteit
Wanneer u een inrichting gaat aanschaffen voor uw bedrijfswagen is kwaliteit belangrijk. Het materiaal dient hoogwaardig en uitvoerig getest te zijn. Onderdelen dienen zo licht mogelijk te zijn waar dat kan, zodoende hoeft u minder met u mee te nemen en dat scheelt brandstofkosten en u kunt zelf meer laden wanneer dat nodig is. Er wordt veel gebruik gemaakt van aluminium, staal en kunststof. Een goede kwaliteit van het systeem zorgt dat u optimale veiligheid hebt en uw materialen onbeschadigd blijven.

Wie maken gebruik van bedrijfswageninrichtingen?
Er zijn diverse professionals die gebruik maken van een bedrijfswageninrichting, bijvoorbeeld elektriciens, loodgieters, timmerlieden en meetkundigen. Iedere professional vraagt om een eigen inrichting om zo optimaal mogelijk te kunnen werken.

Optimaal gebruik van ruimte
De inrichtingssystemen dienen zo ontworpen te zijn dat de ruimte in de bedrijfswagen zo optimaal benut wordt. U wilt immers zo veel mogelijk kunnen vervoeren en opbergen. Ook het terugvinden van uw spullen dient eenvoudig te zijn. Wanneer alles efficiënt ingebouwd wordt kunt u van alles laten inrichten, bijvoorbeeld kasten, werkbladen, deuren, luiken, lades, rekken en koffers. Uw bedrijfswagen is uw mobiele werkplek.

Flexibel en duurzaam
Let goed op de flexibiliteit en duurzaamheid van de inrichting. Wanneer u een keer onderdelen wilt overzetten naar een andere bedrijfswagen of bus moet dit mogelijk zijn. Ook uitbreidingen moeten eenvoudig te installeren zijn. De kwaliteit dient duurzaam te zijn zodat u jaren kunt doen met de inrichting.

Het hebben van de juiste mobiele opbergruimte en/of werkplek is essentieel. Het scheelt een hoop zorgen en maakt het werk een stuk leuker. Met een professionele inrichting maakt u ook een betere indruk bij uw klanten.

Waar dient u op te letten bij een bedrijfswageninrichting of businrichting?

Opbergen van onderdelen
Vrijwel iedere vakman heeft onderdelen nodig zoals spijkers, schroeven, fittingen en zekeringen. Deze dienen op de juiste manier gesorteerd en veilig vervoerd te kunnen worden. Boxen en koffers zijn hier ideaal voor.

Gereedschapskoffer
Vaklieden zoals timmermannen, sanitair- en verwarmingsinstallateurs werken met een gereedschapskoffer. Deze dient veilig vastgezet te kunnen worden. Wanneer dit niet gedaan wordt kunnen gevaarlijke situaties ontstaan bij het remmen.

Goederen met volume
Goederen met een groot formaat zoals machines, kisten, meubelen, gipsplaten en deuren dienen op een veilige manier vervoerd te kunnen worden. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden door deze in te snoeren.

Kwetsbare goederen
Wanneer goederen vervoerd moeten worden die kwetsbaar zijn zoals kozijnen, ramen en zonnepanelen moet het schadevrij kunnen vervoeren voorop staan. Dit kan bijvoorbeeld met spanstangen met beschermprofielen.

Gevaarlijke goederen
Gevaarlijke stoffen dienen op de juiste manier en veilig vervoerd te worden. De beste manier van vervoer is door deze stoffen aan de zijwand van de bedrijfswageninrichting te bevestigen. Op deze manier blijft alles goed op zijn plaats zitten, bijvoorbeeld tijdens een ongeluk of abrupt remmen.

Gereedschap
Gereedschap is kostbaar en u wilt natuurlijk wel zo lang mogelijk hiermee doen. Daarom dient u bij de inrichten erop te letten dat er goede lades en opbergvakken zijn om uw gereedschap in te kunnen leggen. Wel is het belangrijk om overal snel bij te kunnen als u gereedschap nodig hebt. De opberging dient dus logisch en eenvoudig te zijn.

Tag: autoverzekering vergelijken online

Leave a reply