Detectivebureau

Detectivebureau

Een detectivebureau is regelmatig de vaste partner bij bedrijven. Sommige zaken binnen een bedrijf kan je het beste eerst laten onderzoeken door een privé detective. De politie vindt het niet interessant genoeg of je moet voor de politie eerst met bewijzen komen voordat ze langskomen. Toch loop je iedere dag schade op door een bepaalt schandaal. Gelukkig kan je gewoon een detectivebureau inschakelen en bewijzen verzamelen die door de justitie erkend zijn.

Ziekteverzuim onderzoek via de privé detective

Het kan gebeuren dat een personeelslid wel erg vaak ziek is. Of je personeel is chronisch ziek, maar je hebt het idee dat hier niets van klopt. Sommige personeelsleden kunnen zelfs de arbo-arts omzeilen en zo moet je als nog voor een ziek personeelslid gaan betalen. Gelukkig kan je ziekteverzuim opsporen met een privé detective. Je kan zo met justitie erkende bewijzen komen en zo een werknemer tijdens zijn ziekteverlof direct ontslaan. Je hebt eindelijk een gegronde reden en je kan zelfs een schadekosten vergoeding verhalen bij je personeelslid. Het inschakelen van een privé detective verdient zichzelf zo eenvoudig terug door jouw gelijk te halen.

Het opsporen van afluisterapparatuur

In sommige zakenwerelden is de concurrentie soms erg moordend. Het gevolg is dat je het idee krijgt dat je misschien wordt afgeluisterd. Je vermoedens worden sterker als je concurrent vertrouwelijke informatie tegen je gaat gebruiken. Als je deze vermoedens hebt of het vermoeden dat misschien één van je personeelsleden gebruikt wordt om gevoelige informatie door te spelen dan kan je een privé detective inschakelen. Een prive detective kan afluisterapparatuur opsporen en eventueel afhandig maken. Het onderzoek gebeurd tegen een vaste prijs en je kan hierover meer informatie opvragen bij het detectivebureau.

Kosten van een privé detective

Bedrijven zijn vaak bang wat een detective precies gaat kosten. Er worden hier gelukkig altijd duidelijke afspraken over gemaakt zodat je niet achteraf schrikt van de rekening. In de meeste situaties verdient een privé detective zichzelf terug doordat je de kosten soms kan verhalen op de schuldige. Maar ook doordat je misschien geen geld meer hoeft uit te geven aan iemand die onterecht verzuimt vanwege ziekte. Informeer dus gerust naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf en de kosten van een detective.