Spy camera en gps tracker

Spy camera en gps tracker

Geheime opnames maken kan om verschillende redenen gedaan worden. Je wil bijvoorbeeld weten wat een personeelslid uitspookt binnen kantooruren. Of je wil een dief op heterdaad betrappen als je voorraad op kantoor voor de zoveelste keer leeggeroofd wordt. Gelukkig kan je altijd terecht in de Spyshop om handige gadgets te halen. Je kan zo in een magazijn een spy camera hangen. Deze camera maakt in het geheim opnames van jouw personeel. Wil je alleen opnames als je personeel ook echt iets in het magazijn aan het uitvreten is? Dit kan als je een speciale spy camera met bewegingsmelder aanschaft in de Spyshop. Deze camera weet precies wanneer het personeel zich in het magazijn bevind. Dit is natuurlijk het perfecte moment om je personeel vast te leggen en eventuele beelden later te bekijken. Je hoeft zo geen uren aan onzinnig materiaal door te kijken en alleen de belangrijkste beelden tellen.

GPS tracker inbouwen in je bedrijfswagens

Een spy camera uit de Spyshop kan gebruikt worden om je personeel te betrappen als ze zich bezighouden met zaken die heel anders zijn dan hun dagelijkse taken. Naast diefstal kunnen ze ook nog eens de bedrijfswagen meenemen voor privé kilometers. Als je hier geen afspraken over hebt gemaakt dan kan het zo zijn dat je als baas belazerd wordt. Natuurlijk wil je graag weten wat er met de bedrijfswagen gebeurd en het is dan ook een slimme optie om een GPS tracker in de bedrijfswagen in te bouwen. Je kan zo de auto van de zaak precies volgen vanaf je computer.

Kilometerregistratie regelen met een GPS tracker

Naast een verborgen camera of het betrappen op misdaadzaken kan de GPS tracker ook gebruikt worden voor je kilometerregistratie. Het is vaak veel werk om alle routes uit te zoeken en de kilometers vast te leggen. Met de GPS trackers krijg je een duidelijk beeld van waar de bedrijfswagen is geweest en het aantal kilometers dat je hebt gereden. Informeer gerust in de Spyshop naar de mogelijkheden voor jouw wagenpark en het registreren van zakelijke kilometers.