Voordeligste autoverzekering

Voordeligste autoverzekering

Een autoverzekering is al jaren een verplichte verzekering als u in het bezit bent van een auto. Natuurlijk wilt u nooit teveel betalen voor een autoverzekering. Als het enigszins kan dan wilt u graag de voordeligste autoverzekering. Alleen zo kan u besparen op de maandelijkse vaste lasten van uw autoverzekering. De voordeligste autoverzekering dient natuurlijk wel aan een aantal eisen te voldoen. U wilt namelijk niet alleen de laagste premie betalen, maar ook gewoon goed verzekerd zijn. Zo wilt u niet schrikken van het eigen risico of last hebben van andere lasten, waardoor uw verzekering ineens niet meer voordelig is.

Voordeligste autoverzekering met aanschafvergoeding.

Als u onverwacht een ongeluk krijgt en uw auto is total loss, dan krijgt u vaak de dagwaarde terug. Voor het geld van de dagwaarde kan u vaak geen nieuwe auto kopen. Als u nog niet genoeg geld heeft voor een nieuwe auto, dan heeft u ineens een groot probleem. Met de voordeligste autoverzekering FBTO krijgt u altijd de aanschafwaarde terug. Uiteraard is dit wel bij een wa-plus of wa-casco verzekering. Dit is overigens niet alleen bij total loss, maar ook bij een diefstal. U betaalt zo niet alleen de laagste premie, maar u kan ook nog eens profiteren van de voordelen.

Gratis APK bij voordeligste autoverzekering.

Een auto dient gewoon veilig de weg op te gaan. Het is dan ook verplicht om jaarlijks een APK keuring uit te voeren. Bij de voordeligste autoverzekering FBTO wordt uw APK automatisch gratis geregeld. Bij verschillende bedrijven kan u gratis de APK laten uitvoeren als u een autoverzekering heeft bij FBTO. Daarnaast kan u vaak gebruik maken van een voordelige korting met het onderhoud. Zo blijft uw auto in perfecte staat en voorkomt u op ten duur ongelukken. Met de voordeligste autoverzekering FBTO kan u gebruik maken van diverse klantvoordelen. Zo bespaart u uiteindelijk aan de eindstreep veel geld.

Zelf kiezen voor een eigen risico bij voordeligste autoverzekering.

Net als bij een zorgverzekering kan u met de voordeligste autoverzekering FBTO zelf kiezen voor een eigen risico. Als u geen eigen risico wilt, dan betaalt u iets meer vergeleken met normaal. Als u wel een eigen risico wil dan krijgt u korting. De korting loopt op naar mate u het eigen risico opvoert. De voordeligste autoverzekering is dan misschien niet goedkoop bij schade, maar hier heeft u zelf voor gekozen. Uiteraard kan u er ook voor kiezen om geen eigen risico te nemen.

Leave a reply