Glas op maat Amsterdam – Glashandel Amsterdam

Glas op maat Amsterdam – Glashandel Amsterdam

Glas op maat laten maken zorgt ervoor dat het geschikt is voor ieder willekeurig project. Van isolatie glas, enkel glas tot dubbel glas u kan alles eenvoudig op maat laten maken. Glashandel Amsterdam verzorgd diverse projecten voor particulieren of professionele bedrijven. Door maatwerk te leveren zijn zelfs bijzondere maten eenvoudig op maat te maken. Glashandel Amsterdam werkt niet alleen aan maatwerk voor ramen, maar ook voor tafels, keukens, meubels en zelfs badkamers. Werkelijk alles kan geheel op maat gemaakt worden zodat u aan een passend resultaat kan werken.

Glas op maat: van enkel glas naar hr+/++

Oudere huizen zijn vaak nog voorzien van enkel glas. Uw raamkozijn kan voordelig worden omgebouwd als u zelf besluit dubbel glas te plaatsen. Met glas op maat bij uw eigen glashandel Amsterdam worden uw kozijnen eenvoudig vervangen. Door te kiezen voor dubbelglas met hr ++ weet u zeker dat de ramen van optimale kwaliteit worden voorzien. Tussen beide ramen zit een speciale spouw gevuld met lucht om voor een extra isolatie te zorgen. Een investering in dubbelglas levert u al snel een besparing tot wel 30% van de stookkosten op. Glas op maat laten maken kan dus zeker de moeite waard zijn.

Glas op maat voor meubels.

Glashandel Amsterdam maakt niet alleen glas op maat voor uw kozijnen. Zo kan u ook glas laten maken voor meubels die u zelf gemaakt heeft. Denk bijvoorbeeld aan een glazentafel of gewoon een glazen afdekplaat op uw dressoir of loungeset tafel. Het is één van de vele maatwerk mogelijkheden. Bij maatwerk denken we graag mee over het soort glas en de uitstraling. Zo kan u kiezen voor mat glas of veiligheidsglas bij een glazen tafel. Uw glaswerk wordt helemaal op maat gemaakt en naar wens aangepast tot het eindresultaat perfect bij de rest past.

Glas met een bijzondere eindbestemming.

Glashandel Amsterdam verzorgd niet alleen glaswerk in combinatie met meubels, maar ook voor bijzondere eindbestemmingen. Zo is het mogelijk om beloopbaar glas te leveren zodat u dit glaswerk op speciale plekken kan toepassen. Denk bijvoorbeeld een trap gemaakt van matglas of een verbindingsbrug. Het is zelfs mogelijk om een vloer van glas te maken om zo een bijzonder doorkijk effect te creëren. Met glas op maat kijken we graag naar de mogelijkheden om uw glaswerk een speciale eindbestemming te geven. Het glaswerk kan helemaal op maat worden afgewerkt en speciale toevoegingen krijgen. Denk hierbij aan het schuin afslijpen van het glas of andere toepassingen. Glashandel Amsterdam maakt dit allemaal geheel op maat.

Leave a reply