Mozaïek tegels badkamer

Mozaïek tegels badkamer

Mozaïek tegels badkamer zijn weer helemaal terug van weg geweest. De retro stijl heeft een upgrade gekregen en heeft nu een meer natuurlijke look. Het is inmiddels een ware trend geworden om met een stukje mozaïek te werken in de badkamer. U kan bijvoorbeeld één baan tussen strakke tegels maken of alleen de douche met mozaïek zo creëert u een speels effect. Mozaïek tegels badkamer zijn er in verschillende uitvoeringen en hierdoor is het eigenlijk overal wel passend te maken in vrijwel alle badkamers.

Kiezel stenen mozaïek tegels badkamer.

Trendy in de moderne badkamer is toch wel de kiezel stenen mozaïek tegels badkamer. Kiezel stenen geven een speels effect en voelen anders aan. U kan de kiezel stenen als echte kleine steentjes krijgen op een matje, maar u kan ook platte scherven stenen krijgen. Uiteraard geven ze een uniek effect aan het principe mozaïek tegels badkamer. Op dit moment is het ontzettend trendy om te werken met aardetinten zoals grijs en bruin. Het fijne van de kiezel stenen is dat ze deze tint bezitten. Ze sluiten dus nauw aan bij een strakke muur met natuursteen waar u de kiezel stenen tussen kan doen. De stenen worden vaak als matjes verkocht zodat u ze eenvoudig kan monteren in uw badkamer.

Glas mozaïek tegels badkamer.

Een tijd lang waren glas mozaïek tegels badkamer de trend in de badkamer. Het gaf een badkamer een soort retro effect en complete badkamers werden ermee betegeld. Tegenwoordig kan de mozaïek tegels badkamer weer helemaal terug de badkamer in. Alleen dit keer worden er accenten met mozaïek betegeld. Denk bijvoorbeeld aan een richel tussen de tegels of alleen een stukje van de douche. Maak het niet te retro door alles te betegelen, maar leg accenten met glas mozaïek tegels badkamer. Het leuke van mozaïek is dat u zelf kan experimenteren met accenten. Doordat mozaïek altijd op matjes is aangebracht kan u ze eenvoudig inkorten of samenvoegen met andere tegeltjes. Doe online inspiratie op en kijk naar de vele mogelijkheden met mozaïek. Voor u het weet is uw badkamer voorzien van nieuwe tegels vol inspiratie.

Leave a reply