Tuincentrum openingstijden en wanneer op zondag open

Een tuincentrum heeft vaak andere openingstijden dan reguliere winkels in de stad. Dit komt omdat ze meestal gevestigd zijn buiten het centrum. Meestal houdt deze de openingstijden aan van winkels op meubelboulevards. Er zijn diverse websites waar je aan de hand van postcode en huisnummer exact kunt zien welke openingstijden een tuincentrum bij jou in de buurt heeft.

Tuincentrum overzicht

In Nederland hebben we behoorlijk wat tuincentra. De populairste in Nederland zijn Groenrijk, Overvecht en Intratuin. Andere grote ketens zijn Life & Garden en de Boerenbond.

Vestigingen meest bezochte tuincentra in Nederland:

Tuincentra Groenrijk (http://www.groenrijk.nl/Tuincentra/)
Tuincentra Overvecht (http://www.tuincentrumovervecht.nl/winkels)
Tuincentra Intratuin (http://www.intratuin.nl/winkels/)
Tuincentra Life & Garden (https://www.lifeandgarden.com/winkels)
Tuincentra de Boerenbond (http://www.boerenbond-welkoop.nl/winkels)

Tuincentrum Groenrijk

Bij Groenrijk kun je terecht voor alles op het gebied van tuin, dier en huis. Ze hebben een groot aanbod met tuinmeubelen, tuingereedschap en sfeerartikelen. De tuincentra van Groenrijk hebben eigen websites met informatie over adres, openingstijden, contactgegevens en assortiment. De vestigingen liggen verspreid door heel Nederland.

De openingstijden van de vestigingen zijn verschillend. Het beste kun je op de pagina van een vestiging kijken wanneer een vestiging is geopend. Of een tuincentrum zondag open is kun je hier zien. (http://www.groenrijk.nl/extra-openingstijden/)

Tuincentrum Overvecht

Overvecht heeft een groot aanbod met tuinmeubelen zoals tuinstoelen, loungesets, tuintafels, tuinsets en hockers. Allemaal in diverse uitvoeringen, kleuren en prijsklassen. De levering is snel en kan helemaal afgestemd worden op jouw agenda. Naast tuinmeubelen hebben ze een groot assortiment met artikelen voor tuin en terras zoals tuininrichting, tuinhuizen, kassen, barbecues en buitenkeukens. Ook hebben ze artikelen voor dieren. De winkels liggen niet verspreid over heel Nederland, maar vooral rond de Randstad en in Noord-Nederland. Er zijn twee vestigingen in het Zuiden, namelijk in Boxmeer en Boxtel.

Iedere vestiging heeft zijn eigen openingstijden. De openingstijden en informatie of een tuincentrum zondag open is kun je zien op de pagina van het tuincentrum zelf.

Tuincentrum Intratuin

Tuincentrum Intratuin heeft allerlei artikelen voor buiten, binnen, dieren en koken. Voor buiten kun je een groot assortiment vinden met o.a. tuinplanten, tuininrichting, tuinonderhoud en vijver. Voor binnen kun je woonaccessoires, bloemen en kamerplanten vinden. Voor allerlei dieren zoals honden, katten en konijnen kun je o.a. voer, speeltjes en verzorgingsproducten kopen. Hou je van lekker koken dan kun je bij Intratuin terecht voor accessoires om binnen en buiten te koken zoals barbecues, potten en pannen.Per vestiging kan bekeken worden wat de gewone en extra openingstijden zijn. Op deze pagina (http://www.intratuin.nl/winkels/koopzondagen-en-feestdagen/) kun je in één overzicht zien wanneer de koopzondagen zijn en wat de openingstijden tijdens de feestdagen zijn.

Tuincentrum Life & Garden

Binnen en buiten kunnen genieten staat bij Life & Garden voorop. Je vindt er artikelen zoals zaden, planten voor binnen en buiten, tuin- en woonaccessoires, tuinmeubelen, gereedschappen, benodigdheden voor zwembaden en vijvers en blokhutten. De winkels van Life & Garden zijn beter verspreid over Nederland dan bij Intratuin.

Tuincentrum de Boerenbond

Bij de Boerenbond kun je terecht voor tuin en dier. Zo vind je er o.a. alles voor je gazon, siertuin, tuinonderhoud, tuingereedschap, blokhutten en speeltoestellen. Woonaccessoires vind je er niet, maar bijvoorbeeld wel kleding, schoenen, barbecues, buitenspeelgoed en terrasverwarmers. Voor dieren hebben ze een prima en ruim assortiment. Je kunt er terecht voor accessoires en voeding voor dieren zoals honden, katten, konijnen, knaagdieren en vogels. Ze hebben regelmatig leuke acties met kortingen op producten uit het assortiment. De Boerenbond heeft behoorlijk wat winkels die zijn verdeeld over heel Nederland.

De openingstijden worden per vestiging op een eigen pagina weergegeven. Ook kun je daar speciale winkeltijden vinden, bijvoorbeeld of het tuincentrum op zondag is geopend en wat de openingstijden zijn tijdens feestdagen.

Leave a reply