Z8 babykleding en Z8 kinderkleding

Z8 babykleding en Z8 kinderkleding

Het merk Z8 is kleinschalig begonnen in 2004. Er werden toen alleen kwalitatieve basic shirtjes in vijf verschillende kleuren verkocht van het merk. Al snel groeide het merk uit tot een zeer succesvol merk van babykleding en kinderkleding. Z8 spreek je uit als ‘zacht’. het is een kledingmerk voor meisjes en jongens en is beschikbaar in de maten 56 t/m 128. Voor baby’s is er Z8 Newborn en is beschikbaar in de maten 50 t/m 68. Twee keer per jaar brengt Z8 een nieuwe collectie op de markt.

Kwaliteit

Z8 staat voor kwaliteit. De kleding wordt geroemd om zijn soepelheid en de mogelijkheid om de kleding makkelijk te kunnen combineren. Het merk heeft een geheel eigen stijl en iedere nieuwe collectie heeft weer iets speciaals. Voor baby’s, meisjes en jongens worden steeds wisselende kleurthema’s gebruikt. De items van een thema kunnen uitstekend gecombineerd worden. De meeste stoffen waar Z8 kleding van wordt gemaakt bevatten lycra. Dit heeft als eigenschap dat de stof soepel en rekbaar maakt. De kleding blijft ook heel mooi in model. Voor baby’s maakt het vooral comfortabel, omdat het gemakkelijk is met aan- en uitkleden.

Z8 babykleding Newborn

Dit is een babylabel van Z8 en is voor de allerkleinsten. Er wordt gebruik gemaakt van soepele materialen, de pasvorm is perfect en er is veel aandacht besteed aan de details. De kleding is uitgevoerd in zachte pastelkleuren zoals zacht roze en zacht blauw. Deze worden afgewisseld met wit, grijs mêlee en navy. Kleding wordt ook wel voorzien van all-over print, bijvoorbeeld in de vorm van ankertjes. Longsleeves hebben leuke prints, bijvoorbeeld van een stropdas of fotocamera. Veel van de items kunnen eenvoudig worden gecombineerd met elkaar en zijn geschikt voor zowel meisjes als jongens. De Newborn collectie is te verkrijgen in de maten 50 t/m 68.

Z8 kinderkleding

Voor jongens
De collectie voor jongens bestaat uit leuke longsleeves, t-shirts, polo’s, blouses, jeans, vesten en joggingbroeken.

Voor meisjes
Kleding met sierlijke prints zoals vlinders en hartjes. Een ruime collectie met shirtjes, jurkjes, longsleeves, leggings, joggingbroeken, vestjes, rokjes, korte broekjes en vesten.

De collecties voor baby’s, jongens en meisjes veranderen twee keer per jaar. Zo heb je zomer- en wintercollectie. Deze kenmerken zich door het gebruik van bepaalde kleuren, accenten en prints. Items uit de collecties zijn goed met elkaar te combineren.

Dagaanbieding

Op de website van Z8 vind je iedere dag weer een andere dagaanbieding met kleding. Dit kan bijvoorbeeld een setje met kleding zijn. De dagaanbieding is extra scherp geprijsd en daarom absoluut een aanrader om in de gaten te houden.

Z8 Verkooppunten

Er zijn nogal wat winkels in Nederland die het merk aanbieden. Vooral rond de Randstad zijn er veel winkels. Het voordeel is dat het merk in winkels verdeeld over heel Nederland wordt verkocht. Er zit dus altijd wel een winkel in je buurt die de kleding van Z8 verkoopt. Mocht je niet naar de winkel willen gaan dan heb je de webshop van Z8 zelf en diverse online winkels verkopen ook het merk.

Z8 Outlet

De collecties van Z8 wijzigen twee keer per jaar, de oudere collecties worden daarom vaak nog verkocht via zogenaamde outlet stores. Dit zijn winkels die met hoge korting Z8 kinderkleding uit oudere collecties verkopen. Er zijn ook webwinkels die, wanneer ze oude collecties van Z8 met hoge korting verkopen, dit outlet sale noemen. Zeker een aanrader om eens naar te kijken.

Leave a reply