Trouwen

Trouwen

Ja, ja, eindelijk is het dan zover. Na jaren verkering te hebben gehad is het moment aangebroken, wij gaan trouwen. Beide staan wij achter dit besluit en hebben er heel veel zin in. Dit moet onze dag worden. Er komt wel heel wat bij kijken om zo’n dag te organiseren, maar wij hebben nog een paar maandjes, dus gaat helemaal goed komen. Vrouwlief heeft al een jurk uitgekozen. Ik ben erg benieuwd hoe die er uitziet, maar ik mag de jurk natuurlijk nog niet zien. Volgende week ga ik op zoek naar een mooi pak.

Natuurlijk geven wij ook een feest. In goed overleg hebben wij besloten om de gasten een enveloppe met inhoud te vragen. Het is misschien niet zo leuk, maar wij wonen al jaren samen en hebben de meeste spullen al. Met het ingezamelde geld willen wij wat ‘duurdere’ spullen gaan kopen. Wij hebben samen al een lijstje gemaakt met dingen die wij eventueel willen kopen.

Een van de dingen die wij willen gaan kopen is een loungeset. Momenteel hebben wij wel tuinstoelen en een tuintafel, maar een loungeset is natuurlijk heerlijk om op te relaxen. Ook willen wij een nieuwe moderne koel-/ vriescombinatie kopen. Deze moet natuurlijk een ijsblokjesmachine bevatten. Onze huidige koffiezetapparaat is nog wel goed, maar wij willen graag een machine die meerdere soorten koffie kan zetten. Als laatste op ons lijstje staat een barbecue. Momenteel hebben wij een kolenbarbecue en die willen wij graag vervangen voor een moderne gasbarbecue.

Het lijstje valt wel mee en als ik zie hoeveel gasten wij gaan uitnodigen, zou het zo maar eens kunnen dat wij alle vier de producten kunnen gaan kopen na onze bruiloft. Het belangrijkste is echter dat de trouwdag één van de mooiste dagen van ons leven gaat worden. Laat die dag maar komen!!