BBQ

Barbecue

Het is winter. Heel het land in rep en roer als er een paar sneeuwvlokjes vallen. Treinen die niet rijden of schema’s die worden aangepast, omdat het wel eens kan gaan sneeuwen. Honderden kilometers file, omdat het een beetje sneeuwt. Is toch raar dat het hele land in paniek is als er hier in Nederland eens een beetje sneeuw valt. Gisteren vielen er een paar sneeuwvlokjes en meteen kreeg ik de vraag;”zouden de treinen nu wel rijden morgen?” en “hoe kom ik dan op mijn werk?”.

Was het maar weer zomer of in ieder geval mooi zonnig weer. Dan kunnen wij weer lekker naar de camping. Lekker naar onze stacaravan. Genieten in de openlucht van onze vrijheid. Voorheen gingen wij altijd naar buitenland. Twee weken vakantie vieren in een warm Zuid Europees land en dan na 14 dagen terugrijden, heel veel euro’s armer en het gevoel hebben dat je 4 dagen op vakantie bent geweest. Ja, natuurlijk is het landschap, klimaat en lekkere eten heerlijk om mee te maken, maar het is zo betrekkelijk. Wij kunnen nu ongeveer 35 weekenden en vele schoolvakanties naar de camping. Ja, je bent ook afhankelijk van het weer in Nederland, maar de laatste 2 jaar hebben wij niks te klagen gehad. Tevens is het zo, dat als de kinderen het leuk vinden, de ouders het ook al snel goed vinden.

Nu al weer zin om met warme weer buiten te zitten. Lekker een koud biertje en de barbecue aan. Onder het genot van de geur van het vlees dat op de barbecue ligt even tot jezelf komen. Gezellig met de mensen op de camping genieten onder genot van een hapje en een drankje.